Darmowa dostawa od 300 zł

Makaron Nitki

Cena za: 250 g

Makaron Nitki Valfleuri to tradycyjny produkt z Alzacji, wytwarzany przez rodzinną firmę działającą od 1922 roku. Ten wysokiej jakości makaron jajeczny produkowany jest z semoliny z pszenicy durum oraz świeżych jaj od kur z wolnego wybiegu. Charakteryzuje się delikatnym smakiem i cienką, nitkowatą formą, idealną do zup i lekkich dań. Makaron posiada certyfikat PGI (Chronione Oznaczenie Geograficzne), co potwierdza jego autentyczność i związek z regionem. Dzięki starannej produkcji i wyselekcjonowanym składnikom, Nitki Valfleuri oferują doskonałą teksturę i smak, stanowiąc podstawę wielu tradycyjnych i nowoczesnych przepisów kuchni francuskiej

Składniki

15,90 

Rekomendowane

Noon Food

Wkład żelowy chłodzący

5,00 
Nabiał

Trappe noix orzechowy

19,90  / 100g
Nabiał

Comte

13,90  / 100g
Nabiał

Pecorino romano

15,90  / 100g
Powiadom o dostępności
Nabiał

Moliterno owczy z truflą

25,90  / 100g

×